Piac&Márton-napi Vásár

November 11-én, szombaton 7 és 13 óra között nagyszabású Márton-napi Vásárral várjuk Vendégeinket az Esztergomi Piacon, ahol libás ételekkel, újborokkal és édes ízekkel töltjük meg az asztalokat!

Az őszi időszak legjelentősebb gasztronómiai eseménye a Márton-nap, amelyhez az újborok és a libás ételek fogyasztása kapcsolódik. Ezt a szokást most megfűszerezzük egy kis édes élménnyel, hiszen a helyi méhészek – Balogh István, Laky Zoltán és Juhász Zsolt – méztermékekkel készülnek, míg a mályinkai Málna Major a legfinomabb házi készítésű szörpjeit és lekvárjait hozza el. A „Rádbízom” pedig szőlőlekvárral, szőlő chutneyval, libamájas falatokkal készül. Frissen pörkölt kézműves kávéból sem lesz hiány, melyet a Bourbon Café-nál vásárolhatunk meg!

Ezen a napon – új koncepcióval – kinyit a Pecsenyés, ahol a legkiválóbb libás ételeket kóstolhatjuk meg, de a nemrégiben Michelin ajánlást kapott Piac42 Bisztró is széles választékkal várja libás ételkedvelőket.

Az eseményre érkezik Szabi A Pék és Gombos Pék, óriási és friss pékáru kínálattal! Az újborokat pedig Kádár Judit sommelier-nél ízlelhetjük meg, és természetesen vásárolhatunk is a kínálatból.

A gyerekeknek kézműves foglalkozást szervezünk, Márton-napi lámpásokat készíthetnek majd a műhelysarokban. 

A vásárhoz illő jó hangulatot Németh Nóra akusztikus előadó dallamai fogják megalapozni. 

Várjuk az egész családot Márton-napján is az Esztergomi Piacon!

Facebook esemény>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük