lipoti_pekseg_boritokep-min

Katona Gábor – Pékáru – Lipóti Pékség és kávézó

lipoti-pekseg-01

Több mint 20 évre nyúlik vissza a vendéglátással és az emberek kiszolgálásával való kapcsolatom.

A 2000-es évek elején egy dorogi szórakozóhelyet vezettem, talán onnan is ismernek többen.

Később egy esztergomi vendéglátóhely üzletvezetője is voltam, majd Anglia felé vezetett az utam, ahol egy olasz éttermet, majd egy japán éttermet vezettem.

A Lipóti Pékséghez való kötődésem úgy kezdődött, hogy egy program során jóba lettem ifj. Tóth Péterrel, a Lipóti Pékség alapítójának fiával.

Sokat mesélt a prémium minőségű termékeikről és sikereikről.

Nagyon megtetszett, amit ők csinálnak, főleg amikor 5 évvel ezelőtt elmentem a frissen nyitott komáromi boltjukba és meglepődtem mennyien járnak oda.

Ezután elhatároztam, hogy a jövőben ezzel fogok foglalkozni.

A komáromi boltjukban egy hónap tréningre jártam, majd a lipóti és tatabányai gyártóegységükben is szereztem tapasztalatot.

Üzlettársammal 2021 márciusában nyitottuk meg első Lipóti Pékségünket az esztergomi Rákóczi téren, 2022 nyarán pedig a másodikat az esztergomi Zone Parkban.

Mind a két helyen sok vásárlónk van, reméljük, hogy az új Esztergomi Piacon is elnyerjük a vásárlók bizalmát és előszeretettel szerzik be tőlünk a kiváló minőségű termékeket.

Sőt, a már tőlünk megszokott módon nem csak elvitelre, hanem helyben fogyasztásra is kínálunk pékárut és szendvicseket finom kávéval és teával kísérve.

Reggelizzünk egy jót az új Esztergomi Piacon!

lipoti-pekseg-02